• امروز : شنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024

اخبار ویژه

دکتر اسماعیل حسینی عضو ناظر در شورای عالی انرژی شد انتخاب حمید سلیمی به عنوان رییس تعاونی حقوقدانان کشور مراسم شیرخوارگان حسینی در شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» برگزار شد/ شیرخوارگاه «حضرت ولی عصر (عج)» تنها مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست زیر سه سال استان فارس است بازدید دکتر سید اسماعیل حسینی از کوهمره سرخی ضرورت ورود نهادهای نظارتی و دستگاه قضا به ادعای پست‌فروشی در شهرداری تهران شهر نیازمند عطاری دانا و خموش است/برگزاری انتخابات داخلی شورای شهر تهران در هفته‌های آتی حضور پزشکیان و مخبر در اجتماع عزاداران حسینی نهاد ریاست جمهوری معیارها و روند انتخاب اعضای کابینه چهاردهم تشریح شد تاکید مخبر بر ضرورت اجرای تمام مصوبات ستاد مرکزی اربعین تا نیمه محرم دیدار فرماندهان نظامی و انتظامی با رئیس‌جمهور منتخب ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریست‌ها در دولت جدید با آزاد شدن واردات خودرو امکان انتخاب بهتر و رقابت بیشتر وجود دارد نقش تعاون در برنامه پنجم و ششم توسعه/ لزوم توجه به سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها کارگران نتوانسته اند بطور کامل از مواهب اصل ۲۹ قانون اساسی بهره مند گردند/عدم وجود تشکیلات غیر سیاسی و صرفا صنفی بزرگترین معضل کارگران در دهه های گذشته بوده است پیام تبریک رییس شورای اسلامی استان فارس به رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

4

مقصر عدم رفع مشکلات معیشتی قهرمانان پارالمپیکی کیست؟

  • کد خبر : 5517
  • 07 مهر 1400 - 8:59
مقصر عدم رفع مشکلات معیشتی قهرمانان پارالمپیکی کیست؟

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست به گزارش خبرگزاری فارس، مدال آوری و رکوردشکنی ورزشکاران در پارالمپیک توکیو تمجید بسیاری از اهالی ورزش و مردم کشورمان را به دنبال داشت. اهمیت این افتخارآفرینی‌ها هم در توکیو به اندازه‌ای زیاد بود که مقام معظم رهبری در دیدار با مدال‌آوران فرمودند: “اینکه با وجود این محدودیت‌ها پرچم […]

به گزارش پایگاه خبری طلوع سیاست

به گزارش خبرگزاری فارس، مدال آوری و رکوردشکنی ورزشکاران در پارالمپیک توکیو تمجید بسیاری از اهالی ورزش و مردم کشورمان را به دنبال داشت. اهمیت این افتخارآفرینی‌ها هم در توکیو به اندازه‌ای زیاد بود که مقام معظم رهبری در دیدار با مدال‌آوران فرمودند: “اینکه با وجود این محدودیت‌ها پرچم کشور بالا برده و سکوهای جهانی فتح می‌شود، نشان از اراده قوی و عزم راسخ است.” همین دلالت بر نمره قبولی و دستاورد بی نظیر این حوزه دراد.

نگاهی به دغدغه اصلی پارالمپیکی‌ها

با وجود این افتخارآفرینی‌ها و کسب مدال‌های رنگارنگ، گلایه و دغدغه جانبازان و معلولین به قوت خود باقیست و هنوز مسئولان ورزش کشور نتوانسته‌اند این دغدغه‌ها را برطرف کنند؛ به طوری که این دغدغه‌ها از سوی قهرمان پرتاب نیزه بانوان در دیدار با رهبری نیز دوباره مطرح شد. مهمترین موضوعی که ورزشکاران جانباز و معلول بارها به آن اشاره کرده‌اند، شغل و معیشت آنهاست.

هاشمیه متقیان قهرمان پارالمپیک در پرتاب نیزه، در دیدار با مقام معظم رهبری به صحبت پرداخت و خواستار برابری حقوق ورزشکاران پارالمپیکی از صندوق حمایت از ورزشکاران و اجرای لایحه استخدام ورزشکاران پارالمپیکی در دستگاه‌های دولتی شد.

با توجه به اهمیت موضوع، مقام معظم رهبری در توصیه‌های خود به مقامات ورزشی کشور موضوع “رسیدگی جدی به مسائل و مشکلات کاری و معیشتی قهرمانان” را مطرح کردند.

تبعیض در استخدام مدال‌آوران المپیکی و پارالمپیکی 

ماجرا از این قرار است که تیرماه سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی جذب و استخدام قهرمانان با امضای اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری وقت به تشکیلات ورزش و سایر دستگاه‌های مرتبط ابلاغ شد. بر اساس این آیین نامه، قهرمانان المپیک شامل نفرات اول تا سوم، قهرمانان اول و دوم مسابقات قهرمانی جهان و نفرات اول، دوم و سوم بازی‌های آسیایی و مسابقات جهانی در رشته‌های تحت پوشش کمیته بین المللی المپیک (IOC) حسب مورد در رشته‌های فردی و گروهی و مقام اول تا سوم جام جهانی فوتبال، بسکتبال، والیبال و یکی از فرزندان قهرمانان پارالمپیک شامل نفر اول در رشته‌های فردی و تمامی نفرات در رشته‌های گروهی می‌توانند با رعایت شرایطی، از سوی دستگاه‌های اجرایی بدون برگزاری آزمون و خارج از نشر آگهی به صورت پیمانی جذب و استخدام شوند.

تبعیض در استخدام ورزشکاران مدال‌آور المپیکی و پارالمپیکی با این آیین‌نامه، اعتراض جمعی از معلولان افتخارآفرین را به دنبال داشتو همین باعث شد تا ۲ سال پیش کمیته ملی پارالمپیک مکاتباتی را با دولت برای اصلاح آیین‌نامه داشته باشد. با پیگیری‌های صورت گرفته، آیین‌نامه اصلاح شد اما نصفه و نیمه. به این شکل که قهرمانان پارالمپیک هم می‌توانند استخدام شوند اما مقام‌های دوم و سوم پارالمپیک و همینطور بازی‌های پاراآسیایی جایی در این آیین‌نامه نداشتند. این غفلت در دولت قبل باعث شد تا چنین موضوعی که به تاکید مقام معظم رهبری نیز رسیده بود، به مطالبه ای تبدیل شود که دستور دوباره ایشان برای رفع آن صادر شود. اما به راستی چرا باید چنین کم کاری صورت گیرد که در وظایف ذاتی مسئولان ورزش کشور و به ویژه وزارت ورزش و جوانان بوده است؟ چرا باید چنین ایفای وظایف بدیهی توسط دولت قبل و مسعود سلطانی فر به عنوان وزیر ورزش، زمین ماند تا رهبر انقلاب برای رفع و پیگیری جهت حل آن، چنین کنند که دیدیم.

موضوعی که در دولت قبل با وجود توصیه‌های رهبر انقلاب در دیدار با ورزشکاران، در زمان مدیریت مسعود سلطانی‌فر به آن توجه نشد، حالا دوباره از سوی رهبری توصیه شده است. باید دید مقامات ورزشی کشورمان برای حل مشکل معیشتی جانبازان و معلولین چه راهکارهایی خواهند داشت و چگونه می‌توانند دغدغه آنها را برطرف کنند تا کم کاری و غفلت دولت قبل و مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان تکرار نشود. 

انتهای پیام/



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

لینک کوتاه : https://tolosiyasat.ir/?p=5517
   

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.